Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 20 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouw onwel en vervolgens beroofd in metro

Onwel worden in de metro en er later nog achter komen dat je bent beroofd. Het overkwam een 59-jarige vrouw uit Rotterdam.

Gestolen insuline

Zondagmiddag viel de vrouw rond 16.00 uur flauw in de metro. „Mevrouw vertelde dat zij onwel was geworden in de metro en enige tijd haar bewustzijn was verloren. Het onwel worden was een insult”, aldus een woordvoerder van de politie Rotterdam. „Op dat moment heeft iemand haar spullen weggenomen die in haar tas lagen. Inclusief haar insuline. Mevrouw had voor vandaag en vannacht geen insuline meer en dit moest zij wel hebben.”

De oudere dame werd beroofd van haar paspoort, geld en telefoon, meldt wijkagent Bas Munne op zijn twitteraccount.

Ziekenhuis

De Rotterdamse gaf aan pijn te hebben en bang te zijn voor een nieuw insult. Omdat ze op niemand kon terugvallen hebben agenten aangedrongen bij het ziekenhuis om de vrouw voor één nacht op te nemen in het ziekenhuis, meldt de politie.

Aangifte

„De vrouw gaat later nog aangifte doen van de beroving. Uiteraard gaan we dan onderzoek doen naar de dader. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden en heeft de mevrouw haar spullen nog niet terug”, vertelt de politie. De eerste prioriteit was de hulpverlening aan de vrouw.

Lees ook: Man beroofd van protheses en paralympische medailles

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw onwel en vervolgens beroofd in metro
Sluiten