Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 27 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Vakantietip: On the other side of reality

Niet alleen de papierenversie van Metro is met vakantie, ook de drie dames van de Rott Spots genieten van twee vrije weken. Daarom verschijnt er de komende veertien dagen van maandag tot en met vrijdag een vakantietip. Geen zorgen, de Rott Spotsmeiden zijn er maandag 10 augustus weer.

Altijd al een expositie van mode-ontwerper Marga Weimans willen zien? Het kan in kunstcentrum TENT in de Rotterdamse Witte de Withstraat. Tot en met 27 september is het kunstcentrum open voor bezoekers en is hier te zien hoe de ontwerpster haar kleren van de catwalk naar de straat heeft gebracht.

Zomercarnavalkleding

Op de mode-expositie van de ontwerpster kijk je vooral naar gemaakte producten voor het Zomercarnaval. De bedoeling was om tijdens een praalparade de kledingstukken te showen. Helaas is deze afgelast vanwege de zomerstorm van zaterdag.

Mette Sterre

Achterin de hal van het kunstcentrum is een ruimte ingericht door performancekunstenaar Mette Sterre. Mode, kunst, performance en theater komen samen in het totaalconcept. Deze is beïnvloed door Weimans’ persoonlijke achtergrond en haar opvattingen over de stadsbewoner als ‘agent of change’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vakantietip: On the other side of reality
Sluiten