Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 30 jul 2015 / 14:09 uur

Vakantietip: de Swan Market

Niet alleen de papieren versie van Metro is met vakantie, ook de drie dames van de Rott Spots genieten van twee vrije weken. Daarom verschijnt er de komende veertien dagen van maandag tot en met vrijdag een vakantietip in plaats van de Rott Spot.

Nog geen plannen voor zondag? In het Museumpark is er weer een Swan Market, een creatieve marktplaats. In de middaguren kun je lekker rondstruinen over de lifestyle markt.

Lees ook: Vakantietip: Dâk Rotterdam

Verschillende stands

Er is voor iedereen wel iets. Zo staan er stands met handgemaakte sieraden, accessoires, fashion en vintage. Natuurlijk zijn er ook items voor kinderen te vinden. Voor de mensen die wat minder om kleding geven, geen zorgen er is ook betaalbare kunst te koop en diverse interieur-items.

Food trucks

Een markt zou een markt niet zijn als er geen eten wordt verkocht. Daarom staan er tussen de stands door wat foodtrucks. Terwijl je lekker een hapje aan het eten bent kun je genieten van live muziek van zowel opkomende als bekende artiesten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vakantietip: de Swan Market
Sluiten