Job Halkes
Job Halkes Binnenland 9 jul 2015 / 16:00 uur

Uit eten met North Sea Jazz? Hier moet je zijn

Eetcafé Westpoint
Misschien niet een naam waarbij je meteen aan soulfood denkt, maar het tegendeel is waar. Kenners weten de weg naar deze zaak al dertig jaar te vinden. Op de menukaart staan veel klassieke gerechten uit de Surinaamse keuken tegen aantrekkelijke prijzen. Zo’n beetje alles is huisgemaakt. Tip: bestel heri-heri. Dat is een aardvrucht met bakkeljauw, kousenband en ei.Watergeusstraat 207, Rotterdam

Streetfoodbar BBQ
Meer trek in ‘mac ’n cheese’, steak sandwich of een zoete aardappel? Dan kun je je melden bij BAR aan de Schiekade nabij het Hofplein. In dit grillrestaurant wordt een heerlijke combinatie geserveerd van soul- en streetfood. Van de inrichting en de mensen om je heen kom je helemaal in de North Sea Jazzsfeer.Schiekade 201, Rotterdam

https://www.facebook.com/291109694396652/posts/436208299886790

Taberna Dushi
Taberna Dushi is al jaren een drukbezocht adres. Het is er vaak zo druk dat reserveren van tevoren een must is. En dat is niet zonder reden. Het eten is er voortreffelijk en de keuze is enorm. Met zijn allen kies je een aantal gerechtjes die op tafel worden gezet. Leuk, want daardoor kun je meer proeven. Met een lekker Caribisch drankje erbij kom je helemaal in de juiste sfeer.Pannekoekstraat 40-A, Rotterdam

Gepostet von TABERNA DUSHI am Freitag, 10. April 2015

Warung Mini
Het gerucht gaat dat sommige artiesten die op North Sea Jazz staan hier graag langsgaan voor een echte soulhap. Vooral de saotosoep is tot ver over de landsgrenzen bekend. In de Witte de Withstraat is inmiddels een tweede vestiging geopend met de naam Mini 53. Geen zin om te gaan zitten? Thuis laten bezorgen kan ook.Witte de Withstraat 47, Rotterdam

https://www.facebook.com/948215638541178

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit eten met North Sea Jazz? Hier moet je zijn
Sluiten