Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 22 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Tennisclub Z’67 is reeks inbraken beu

Ingetrapte deuren, omgegooide kassa’s en een lege voorraadkast is wat Karel, vrijwilliger bij Tennisclub Z’67, woensdagochtend aantrof. Afgelopen nacht is er voor de zesde keer sinds begin dit jaar ingebroken bij de vereniging.

Lees ook: Rotterdammer vangt dief na wilde achtervolging

Bij binnenkomst in het clubhuis trof Karel een grote puinhoop aan, waarna hij direct de politie inlichtte. „Wij zijn een armzalige vereniging en kunnen net ons hoofd boven water houden. Het is schandalig wat er is gebeurd”, aldus de vrijwilliger.

Voorraad

Er zit voor de club niets anders op dan de voorraad weer aan te vullen. „Donderdag is het weer gewoon een tennisdag en het is lekker weer. Daar bereiden we ons nu op voor”, vertelt bestuurslid Eric van den Haspel.

Extra staaldraad

De inbrekers zijn binnengedrongen via een lichtkoepel op het dak. Het ijzeren rooster daaronder is vernield. „We hebben alles weer dichtgemaakt met extra staaldraad. We hopen dat het afdoende is om de inbrekers buiten te houden.”

Eventjes wegblijven nu

De club heeft schoon genoeg van alle inbraken. „Ik hoop dat ze nu eventjes wegblijven”, besluit Van den Haspel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tennisclub Z’67 is reeks inbraken beu
Sluiten