Job Halkes
Job Halkes Binnenland 2 jul 2015 / 19:51 uur

Rott Spots: Fenix Food Factory

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Dit keer: Evy IJsselstein.

Met dit hete zomerweer heb je vaak geen zin om na werk of school ook nog boodschappen te doen. Maar wat als je het nu combineert met een borrel na werk? Je dagelijkse ambachtelijke boodschappen kun je halen in de Fenix Food Factory, de versmarkt op Katendrecht. Je portie vitamines haal je bij de groenteboer. Brood en beleg voor de komende week zoek je uit bij de bakker en kaasboer. Na het boodschappen doen, kun je bij het Proeflokaal meteen aanschuiven voor een drankje met uitzicht op de Rijnhaven. Want hoe kun je jouw dag nu beter afsluiten dan heerlijk zittend aan het water? Tip: Neem een koeltas mee voor je boodschappen. De winkels zijn van woensdag tot en met zondag open tot 19:00 uur, het Proeflokaal is op die dagen tot 23:00 uur open.

www.fenixfoodfactory.nl

Veerlaan 19d

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rott Spots: Fenix Food Factory
Sluiten