Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 14 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Politie krijgt lof voor ‘aanhouding’ kleuter

„Mag ik uw rij- en kentekenbewijs alstublieft?”, schreef de Rotterdamse politie bij een foto op de Facebookpagina Politie eenheid Rotterdam, waarop te zien is hoe de politie een controle uitvoert bij een opvallend jonge bestuurder. De knul reed in een knalrode sportwagen en wist niet te ontkomen aan de controle.

https://www.facebook.com/PolitieEenheidRotterdamDistrictRijnmondOost/posts/501721059992868:0

Lof

De politie krijgt meerdere positieve reacties op de foto. „Zo schattig!! Ik weet zeker dat onze jongens het supercool zouden vinden om met de politie te praten en op de foto te mogen! Superleuk dat de politie dit doet”, reageert Natasja Lans-Middelkoop op de Facebookpost. „Heerlijk om te zien. Dit is een agent met gezond gevoel voor humor!” is de reactie van Bibi Rentema.

Geen rijbewijs, geen gordel

Op de vraag van Hans Jacobs of de minderjarige bestuurder werd aangehouden vanwege een snelheidsovertreding, reageert de politie ad rem: „Hij reed te hard, zonder rijbewijs, zonder gordel en het voertuig voldeed niet aan de eisen. Maar aan de bestuurder hadden we geen kind.”

Lees ook: Rotterdam wil plastic autoweg aanleggen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie krijgt lof voor ‘aanhouding’ kleuter
Sluiten