Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 13 jul 2015 / 08:08 uur

North Sea Jazz in beeld: Ahoy barst uit voegen

Het is eigenlijk een wonder dat evenementenhal Ahoy in Rotterdam-Zuid nog staat.

Dit weekend biedt het zalencomplex tijdens het North Sea Jazz Festival onderdak aan namen als John Legend, Paolo Nutini, Chaka Khan, Lady Gaga, Typhoon, Jett Rebel en Ntjam Rosie. En die artiesten braken, met hun muzikale geweld, de zalen de afgelopen dagen al spreekwoordelijk af. Een overzicht in beeld en tweets.

Lees ook: Wereldartiesten spotten in Rotterdam

‘So much fun’

Lees ook: Jazz en Rotterdam: 10 jaar magische match

Lees ook: Uit eten met North Sea Jazz? Hier moet je zijn

Laatste dag

Ook op de derde en laatste dag van het North Sea Jazz Festival staat Ahoy weer bol van de jazz, soul, blues, funk, world en electronic. Zondag is het de beurt aan onder meer Lianne La Havas, Lionel Richie, pianist Jeroen van Vliet, Selah Sue, Melody Gardot, Emeli Sandé en Ben L’Oncle Soul.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
North Sea Jazz in beeld: Ahoy barst uit voegen
Sluiten