Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 4 jul 2015

Man aangehouden voor diefstal collectebus Fady

De politie heeft vrijdagavond een 29-jarige Rotterdammer aangehouden die ervan wordt verdacht een collectebus in een winkel in Rotterdam Zuid te hebben gestolen. In de gestolen collectebus zat geld voor de doodzieke Fady. De jongen uit Rotterdam (4) moet voor behandeling van neuroblastoom kinderkanker naar een ziekenhuis in Philadelphia.

Zie ook: Man steelt collectebussen doodzieke Fady (4)

Bij vier winkels op de Slinge zijn collectebussen met daarin het geld voor Fady gestolen. Het zou gaan om honderden euro’s. Eén van de winkels plaatste camerabeelden van de diefstal in zijn winkel op Facebook. Dankzij tips heeft de politie de identiteit van de dader nu vastgesteld.

De politie onderzoekt nog of de verdachte ook verantwoordelijk is voor de diefstal van de andere collectebussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Man aangehouden voor diefstal collectebus Fady
Sluiten