Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 7 jul 2015

Club Capital: Café de Ceuvel

Rachel Siwaletti, Lotte Jansen en Rebecca Boektje delen in Metro hun insiders tips over Amsterdam onder de naam Club Capital. Om de beurt vertellen ze je alles op het gebied van eten, drinken, lifestyle, uitgaan en nog veel meer! Vandaag: Café deCeuvel

Met dit weer zitten wij nergens liever dan ergens aan het water. Amsterdam heeft gelukkig veel aanbod van terrassen aan het water. Er zijn maar weinig plekken zoals Café deCeuvel, waar je ook lekker een plons kunt nemen om af te koelen na een (te) lange werkdag.

Lees ook! Club Capital: Coffee en Coconuts

Precies een jaar geleden opende De Ceuvel in Amsterdam Noord haar deuren. Sindsdien is De Ceuvel, vooral met dit mooie weer, een druk bezochte plek. Deze voormalige scheepswerf, in Amsterdam-Noord, waar de Ceuvel is ontstaan, is geheel ontworpen en gebouwd van gerecyclede materialen. Dit maakt dat het ook oogt als de ultieme plek om te chillen. Daarnaast vergisten ze ook hun keukenafval tot biogas om op te koken. Er wordt zeer bewust met producten en afval omgegaan. Het ontstaan en de gedachte erachter alleen al maakt dit tot een boeiende locatie.

Lees ook: Club Capital, elke dag een hotspot in Amsterdam
De Ceuvel is de perfecte spot om in hangmatten op de veranda en op het scheepshellingterras, gelegen aan het water, te genieten van het heerlijke biologische eten, drank en goede muziek. Vanaf het ochtendgloren tot zonsondergang. Bij Café de Ceuvelstaat goed, betaalbaar en biologische eten hoog op de agenda.
Café de Ceuvel is op alle manieren goed bereikbaar, zelfs per boot.

Café de Ceuvel
Adres: Korte Papaverweg 4, Amsterdam

Cijfer: 9

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Club Capital: Café de Ceuvel
Sluiten