Tahnee van Nispen
Tahnee van Nispen Binnenland 16 jul 2015
Leestijd: 1 minuut

Auto en caravan Bassie en Adriaan verkocht

Wie nog aan het sparen was voor de replica van de Bassie en Adriaancaravan, vist nu achter het net. De auto en caravan zijn namelijk verkocht. Toch zal je het vervoermiddel en de bijbehorende trekhut niet ineens tegenkomen op de camping waar je deze zomer vertoeft. De koper is namelijk niet van plan ermee op vakantie te gaan.

Marktplaats

Begin deze maand werden de namaak rood-gele caravan en Honda Prelude uit 1986 te koop aangeboden via Marktplaats. De koper, Brabander Edwin de Laat, gaat vanaf volgende week de klanten van zijn kledingwinkel amuseren met de replica’s voor de deur. Hij meldt op zijn Facebookpagina dat hij de kinderen van zijn klanten wil vermaken. Hiervoor had hij 7.000 euro over.


Printscreen facebookpost Edwin de Laat

Niet blij

Het management van Bassie en Adriaan is niet blij met de replica en kondigde eerder aan stappen te ondernemen tegen mensen die de iconische combinatie voor commerciële doeleinden willen gebruiken. Tot op heden is dat nog niet gebeurd.

Lees ook: Te koop: Bassie en Adriaan auto met caravan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Auto en caravan Bassie en Adriaan verkocht
Sluiten