Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 27 jun 2015 / 08:00 uur

Zaterdagtip: WK Beachvolleybal bij ss Rotterdam

Het échte strandweer laat nog een paar dagen op zich wachten, maar vandaag is het prima weer voor een potje beachvolleybal. Of beter gezegd: om ernaar te kijken. Het WK beachvolleybal is namelijk gisteren in Den Haag – onder toeziend oog van Koning Willem Alexander – van start gegaan en vanaf vandaag wordt er ook in Rotterdam gestreden om de wereldtitel.

De kade naast het cruiseschip ss Rotterdam is voor de gelegenheid omgetoverd tot een stadion dat ruimte biedt aan ruim 2000 toeschouwers. Naast kijken naar de wedstrijden, kun je ook genieten van dj’s, danseressen en spetterende shows. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro.

Had je vandaag al andere plannen? Geen paniek. Tot en met donderdag 2 juli worden er op de kade dagelijks wedstrijden gespeeld.

Meer informatie hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zaterdagtip: WK Beachvolleybal bij ss Rotterdam
Sluiten