Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 26 jun 2015 / 16:50 uur

Silent blotevoetendisco in Kralingse Bos

In het kader van de jaarlijkse Parkencampagne van Stichting Nederland Schoon wordt op zondag 28 juni de eerste Nederlandse blotevoetendisco gehouden in het Kralingse Bos. De stiching wil mensen op deze manier bewust maken van het belang van een schone leefomgeving. Om lekker op blote te voeten in een park te kunnen dansen, moet het immers vrij zijn van papiertjes, hondenpoep, peuken en dergelijke.

Lekkerste park van Nederland

De Rotterdamse studente Keri Peeters (24) gaat dit weekend met haar vrienden – en op blote voeten – los op de technobeats die de dj draait. Zij heeft deze silent blotevoetendisco namelijk gewonnen voor zichzelf en 24 vrienden door in de ‘Lekkerste Park van Nederland-verkiezing’ op het Kralingse Bos te stemmen.

Geen hondenpoep

„Het Kralingse Bos is mijn favoriete plek om een zonnige dag door te brengen. Alles wat een park compleet maakt, is er aanwezig. Het is hartstikke groot, groen en zo schoon dat ik er meestal mijn schoenen uit doe”, aldus de enthousiaste winnares. ‘’Ik hoop dus niet dat ik in de hondenpoep stap’’, zegt ze tegen radiozender FunX.

Lees ook: Festivals Rotterdam ‘stranden’ nog voor ze beginnen

Reageer op artikel:
Silent blotevoetendisco in Kralingse Bos
Sluiten