Metro
Metro Binnenland 25 jun 2015 / 14:00 uur

Rott Spots: Baker & Moore

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Dit keer: Evy IJsselstein.

Baker & Moore heeft een erg mooi geboorteverhaal! Paul Bakker wilde altijd al een eigen horecazaak beginnen, maar op dit pad belandde hij pas nadat hij in een onzekere tijd zijn baan had opgezegd. Hij kocht direct een ticket richting Azië een half jaar te backpacken met zijn vriendin Eline, de ‘Moore’ in dit verhaal. Deze reis is namelijk het begin van Baker & Moore. De zaak is een nieuwe, hippe ontbijt/lunchplek waar je kan genieten van heerlijke producten in een relaxte atmosfeer. Create it Yourself! Ja… Jij stelt aan de ‘Healthy Breakfast Bar” zelf jouw unieke ontbijt samen of je creëert samen met het gastvrije personeel jouw uniek sandwich. Je kan je ontbijt of sandwich meenemen of gezellig daar opeten. De taart in de winkel is afkomstig van Marisca Sjerp, winnares van het tv-programma Bake My Day. Dat de Westblaak zich zo ontwikkelt, met onder meer een gloednieuw skatepark, was voor Bakker de reden om hier een zaak te openen. “Wij geloven in deze locatie waar ontzettend veel traffic is, zowel lopend, fietsend en per auto, wat dagelijks steeds meer wordt. Wij hopen met onze winkel ook bij te dragen aan de vernieuwde look van de Westblaak.”

http://www.bakerandmoore.nl

Westblaak 147, Rotterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Rott Spots: Baker & Moore
Sluiten