Tjerk de Vries
Tjerk de Vries Binnenland 25 jun 2015 / 04:00 uur

Mooi Amsterdam…

Amsterdam is meer dan uitstekend vertegenwoordigd bij de verkiezing van Miss Beauty of Noord-Holland 2015. Maar liefst 13 meiden komen uit de hoofdstad en daarmee vormen zij bijna de helft van het totaal aantal deelnemers.

Twee titels

De finale is zondag 28 juni in het Van der Valk Hotel in Hoorn. Tijdens één finaleshow strijden in totaal 30 schonen om twee titels; 15 meiden (leeftijd 15 t/m 19 jaar) voor Miss Teen of Noord-Holland (roze lintje) 15 meiden (leeftijd 20 t/m 26 jaar) voor Miss Beauty of Noord-Holland (witte lintje).

Lees ook:Nederlandse vierde bij Miss Universe-verkiezing

Voor onze fotograaf poseerden alvast tien deelnemers uit Amsterdam. Vlnr. zijn dat: Sharina, Stella, Mehbrosh, Nathalie, Feline, Jasmin, Francina, Sanne, Graziëlla en Lisa. ”De twee winnaressen gaan de provincie Noord-Holland vertegenwoordigen in de landelijke missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands”, zegt organisator Liselot Tensen.

Finale

”Deze verkiezing zal eind september plaatsvinden. De deelnemers die in de race zijn voor Nederland gaan een heel traject in met fotoshoots, verschillende activiteiten en een finaleweek ter voorbereiding op de show. De uiteindelijke winnaressen gaan Nederland vertegenwoordigen bij twee internationale missverkiezingen. Alle provinciewinnaressen zullen zich gaan inzetten voor Stichting Haarwensen, het goede doel dat aan de verkiezing gekoppeld is.”

Reageer op artikel:
Mooi Amsterdam…
Sluiten