Job Halkes
Job Halkes Binnenland 21 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Fred van Leer keurt kleding Rotterdammers

Denk jij dat je de best geklede persoon van Rotterdam bent? Dan moet je je vrijdag melden in De Koopgoot. Daar nodigen stylist Fred van Leer en presentatrice Jet Sol je uit om je net gekochte kleding te showen. Rondewinnaars met de beste outfit gaan er met honderd euro vandoor, weet dichtbij.nl.

Lees ook: Modieus Rotterdam steelt de show

Met deze speciale catwalk wil Rotterdam meer zogenaamde ‘010 momentjes’ creëren. Bezoekers moeten zich op die manier nog meer welkom voelen en langer in de stad verblijven, is het idee erachter. Studenten van de Willem de Kooning Academie zitten achter de initiatieven. Zo komen er nog jamsessies in de stad onder de naam RotterJam. Maar ook het uitdelen van goodiebags en schenken van gratis koffie staan nog op de planning.

Mensen die mee willen lopen kunnen zich nog tot woensdag aanmelden. Het evenement zelf begint om 16.00 uur en duurt tot een uur of 19.00.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fred van Leer keurt kleding Rotterdammers
Sluiten