Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 24 jun 2015 / 14:19 uur

Coca-Cola voorspelt: Boyd geboren op datum van fles

Coca-Cola blijkt een goede richtlijn voor ouders als het gaat om de geboortedatum van hun ongeboren kroost. Nadat eerder in andere media te lezen viel dat Tess uit Zoetermeer werd geboren op de dag van de houdbaarheidsdatum van het flesje met haar naam, blijkt nu ook Rotterdammertje Boyd van Dijk, van 7 maanden, een ‘wonderkindje’.

Toeval of wonder?

Ouders Richèlle Molendijk en Rudy van Dijk konden hun ogen niet geloven. ,,Voor ons was het al een wonder dat we dit flesje vorig jaar juli vonden," vertelt moeders. ,,Vlak daarvoor hoorden we dat we een zoon zouden krijgen en hadden we besloten dat we hem Boyd zouden noemen. Toen ik 7 juli de Albert Heijn in Rotterdam-Prinsenland binnenliep en dit flesje als enige in het schap zag staan, wist ik: die moet ik hebben."

Het verhaal wordt maandagavond nog gekker als blijkt dat de geboortedag van het mannetje overeenkomt met de houdbaarheidsdatum op de fles. ,,Ik las op Facebook het verhaal van het gezin uit Zoetermeer. De ouders van dat meisje waren tijdens hun zwangerschap ook op zoek naar een flesje voor hun toen nog ongeboren dochtertje Tess. Tot hun verbazing zagen ze pas geleden dat de houdbaarheidsdatum ook de geboortedatum van hun dochter is. Daarop besloot ik ook onze fles erbij te pakken. Je raadt het al…Bizar!"

Coca-Cola gaat mensen in zonnetje zetten

Coca-Cola laat in een reactie weten het heel leuk te vinden dat mensen dit mooie nieuws delen. ,,Wat een bijzonder nieuws. Superleuk! We zullen alle mensen die zo’n verhaal hebben op gepaste manier in het zonnetje zetten", laat Therese Noorlander, communicatiedirecteur, weten. ,,De geboorte van een kindje is een supermooi moment. Als wij dat moment door deze toevalligheid nog iets mooier hebben kunnen maken, dan is dat natuurlijk fantastisch. Wij richten ons niet op kinderen, maar dit vinden we hartstikke leuk."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Coca-Cola voorspelt: Boyd geboren op datum van fles
Sluiten