Jet Hesselink
Jet Hesselink Binnenland 20 mei 2015 / 08:42 uur

Studenten claimen ruimte op campus VU voor café

Studenten van actiegroep De Nieuwe Universiteit VU houden sinds dinsdag een pand bezet. De ruimte stond volgens de studenten al minstens een jaar leeg. De ruimte naast de postkamer in het Wis- en Natuurkundegebouw is als ‘academisch café’ gebombardeerd.

Lees ook: Strijd studenten voor democratische UvA gaat door

,,Studenten en personeel zijn van harte welkom om weer actief van deze sociale ruimte gebruik te komen maken”, zo schrijft de actiegroep op Facebook. ,,Kom langs, studeer, woon lezingen bij en help ons nadenken over de toekomst van de universiteit! Houd onze pagina in de gaten voor het programma.”

https://www.facebook.com/&/posts/497614210393710

Van de VU mogen de studenten in het gebouw aan De Boelelaan voorlopig blijven zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Studenten claimen ruimte op campus VU voor café
Sluiten