Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Binnenland 29 mei 2015 / 13:35 uur

Social mediazoektocht naar duo op gestolen bakfiets

Wendel uit Amsterdam Zuidoost had donderdag net een nieuwe bak op haar bakfiets laten zetten, en hup: bakfiets ‘s nachts gestolen. Een oplettende buurtbewoner spotte de fiets vrijdagochtend met twee mannen er op en maakte een foto die nu op social media rond gaat.

Grubbehoeve

De bakfiets van Wendel werd gestolen vanuit de wijk Gein3dorp waar ze woont en vrijdagochtend om 11 uur gespot bij de Grubbehoeve richting de Amsterdamse Poort. Op de bakfiets staat in witte letters F21. Dit refereert aan het huisnummer van de eigenaresse.

Lees ook: Bijna niemand doet aangifte van gestolen fiets
Mensen die de bakfiets zien, kunnen contact opnemen met de politie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Social mediazoektocht naar duo op gestolen bakfiets
Sluiten