Job Halkes
Job Halkes Binnenland 12 mei 2015 / 14:00 uur

Rott Spots: World of Drinks

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Tamara Jimenez.

Bij World of Drinks, gevestigd in De Markthal, kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan wijn, whisky, koffie en overige gedistilleerde dranken. Evy en ik hadden trek in een goede kop koffie to go en laten ze hier nou maar liefst tien verschillende soorten koffie hebben. Deze zijn te koop in het ‘World of Coffee’ gedeelte. Tip: Voor de zomer kan je ook hier terecht voor de heerlijke ice coffee. En wat leuk is om te weten, bij een minimale afname van 500 gram koffie krijg je een koffieplant cadeau.

www.worldofdrinks.com

De markthal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rott Spots: World of Drinks
Sluiten