Metro
Metro Binnenland 26 mei 2015 / 14:00 uur

Rott Spots: Pomms

De Rotterdamse Evy, Jojanneke en Tamara geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Rotterdam. Deze keer: Tamara Jimenez.

Pomms is opgezet door Rotterdammers Niels Tijthoff en Ruud Boeve en is een snackbar die zich onderscheid in de uitstraling en beleving van een gewone snackbar. De patat en de garnalenkroket vind ik persoonlijk een echte aanrader. En de ‘milieuvriendelijke’ verpakkingen zijn een echte eyecatcher. Wat leuk is om te weten dat de ingrediënten bij de biologische boer vandaan komen. En dat er in de producten geen geur, kleur, smaakstoffen en e-nummers zitten. Lekkere patat en kroketten haal je voortaan dus gewoon bij Pomms op de Coolsingel.
Hou je van schommelen? Dan zit je bij Pomms goed want je kan hier van je snack genieten terwijl je op een schommel zit. Leuk weetje: De Texelse garnalen in de garnalenkroketten worden duurzaam gevangen door kotter TX-65 en dagvers gepeld aan de Waddenkust.

www.pomms.nl

Coolsingel 107-B (tegenover de ingang van Bijenkorf), Rotterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rott Spots: Pomms
Sluiten