Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 30 mei 2015 / 09:06 uur

Nederlandse dj’s geven bijzondere show in Rotterdam

Zie je vandaag een helikopter in de lucht? Even zwaaien dan, want grote kans dat er een wereldberoemde dj in zit. Vandaag vindt namelijk het bijzondere dancefeest ‘The Flying Dutch’ plaats. Het spektakel wordt op drie verschillende locaties tegelijkertijd gehouden en dus vliegen de topdj’s per helikopter van het ene naar het andere festival.

Lees ook: MTV-ster bouwt feestje in vliegtuig vanuit Amsterdam

Armin van Buuren, Afrojack en Hardwell. Het zijn slechts een paar van de grote namen die zaterdag een feestje bouwen in zowel Rotterdam, Amsterdam als Eindhoven. Zo’n honderdduizend mensen hebben al een ticket weten te bemachtigen voor het dancefeest.

Feesten in Ahoy

In Rotterdam vindt het event plaats in Ahoy Buiten. Het feest begint om 12.00 uur met de 21-jarige Joey Dale. Na Oliver Heldens en Nicky Romero zal de wereldberoemde Afrojack ‘The Flying Dutch’ in Rotterdam afsluiten.

Voor iedereen die geen kaarten heeft, is er op de site van The Flying Dutch vanaf 17.00 uur een livestream te bekijken. Ook leuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nederlandse dj’s geven bijzondere show in Rotterdam
Sluiten