Jet Hesselink
Jet Hesselink Binnenland 13 mei 2015

Koffie drinken in de zon op ‘A’dam Coffee Festival’

Aankomend weekend wordt de Amstedamse NDSM-werf omgetoverd tot één grote en spectaculaire koffiebar. Er staan livemuziek, koffie, thee en DJ’s op het programma, dus ook voor de koffieliefhebber is er genoeg vertier.

The Amsterdam Coffee Festival brengt een internationale mix van smaken, stijlen en statements.Op het festival kun je onder andere koffie proeven van de profs Rose van Asten en Liesbeth Sleijster. Of een espressoworkshop volgen van Dutch Barista Champion Lex Wenneker.

Tickets voor het festival zijn online en bij de ingang verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Koffie drinken in de zon op ‘A’dam Coffee Festival’
Sluiten