Marinka Wagemans
Marinka Wagemans Binnenland 12 mei 2015
Leestijd: 1 minuut

Feyenoord’s Kazim krijgt klap terug via Twitter

In plaats van lof of juist teleurstelling over de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord-Vitesse maandagavond, ging Twitter los over de klap die Colin Kazim-Richards aan Zakarya Labyad uitgedeeld zou hebben. Mensen lijken geen goed woord voor de spits van Feyenoord meer over te hebben.

Lees ook: Labyad: Kazim sloeg me in mijn gezicht

Kazim zou Labyad in de spelerstunnel in zijn gezicht hebben geslagen, na een akkefietje op het veld. „Ik neem aan dat daar allemaal camera’s staan en dat alles is vastgelegd,” aldus Labyad. Als dit klopt, zit het seizoen voor Kazim-Richards er wellicht op na dit incident.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Feyenoord’s Kazim krijgt klap terug via Twitter
Sluiten