Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Binnenland 29 mei 2015 / 15:15 uur

Culinaire burgerroute voor de echte burgerfanaat

De burger is hot. Steeds meer restaurants hebben een burgervariant voor carnivoren, maar ook herbivoren op de menukaart staan. In Amsterdam is er nu een speciale burgeroute te volgen die je smaakpapillen zeker zal verblijden.

Creativiteit

Chefkoks van de 29 deelnemende restaurants in de hoofdstad hebben allemaal een culinaire creatie bedacht in samenwerking met mayonaisemerk Hellman’s die initiatiefnemer is van de burgerroute. Van de Nutty Mustard Burger tot de Salmon Samurai Burger, en van de Mr. Sunny Side Up Burger tot de Mr. Shrimp Burger. Er is voor ieders smaak wel wat te vinden.

Lees ook: Glutenvrije burger in opmars bij McDonald’s

De deelnemende restaurants zijn te vinden op deze website. Ook enkele restaurants in Utrecht en Rotterdam doen mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Culinaire burgerroute voor de echte burgerfanaat
Sluiten