Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 7 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Twee schietpartijen regio Rotterdam; 1 dode

Bij een schietpartij op de parkeerplaats aan het Seringenplantsoen in Ridderkerk is maandag rond middernacht een man om het leven gekomen. Hij werd levenloos aangetroffen in een auto, meldt de politie.

Van de verdachte of eventueel verdachten ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft de plaats delict ruim afgezet met linten en is een groot onderzoek gestart. Over de toedracht van de schietpartij kan de politie nog niets zeggen. Het is derhalve nog onduidelijk of sprake is van een liquidatie. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

Eerdere schietpartij

Eerder op maandagavond raakte een 20-jarige man zwaargewond bij een schietpartij aan de Bergselaan in Rotterdam. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, aldus de politie. Bij nabijgelegen woningen werd onderzoek gedaan, omdat er kogelinslagen waren gevonden. Op foto’s is te zien dat bij minstens één huis een kogel door een raam is gegaan. Niemand raakte gewond. Ook zouden kogelhulzen zijn gevonden in de bosjes.

Vooralsnog heeft de politie geen vermoeden dat de twee zaken verband houden met elkaar, aldus een woordvoerder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee schietpartijen regio Rotterdam; 1 dode
Sluiten