Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 8 apr 2015 / 10:00 uur

Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?

Woensdagmiddag! Twaalf uur! Dat betekent twee dingen: telefoon aan de kant, beeldscherm op zwart en bammetjes op tafel. Maar, horen jullie ‘m ook? Zaagmans… Om de middagbreak en deze break in de week iets op te fleuren post Metro ook vandaag weer een Rotterdamse plaat van formaat op jouw beeldscherm.

Zie ook: Maandagplaat
Zie ook: Dinsdagplaat

FOTOKENNIS

Ken je Rotterdam op je duimpje en troef jij je collega’s af met je kennis over de stad? Dan raad jij vast waar in de stad deze foto geschoten is? Laat het ons weten op onze facebookpagina! Morgenmiddag om twaalf uur lees je het antwoord op de site. En vind je een nieuwe plaat. Diegene die beschikt over de meeste fotokennis zetten we over een paar weken in het zonnetje met een interview en een presentje!

OP KOP

De kiek van dinsdag werd helaas niet geraden. Misschien toch te moeielijk? Het kerkje op de foto bevindt zich aan de Charloisse Kerksingel in Rotterdam-Zuid. Maar goed, niet getreurd: een nieuwe plaat en dus nieuwe kansen.

Spelen jullie mee?

Gepostet von Metro Rotterdam am Dienstag, 7. April 2015

ZELF DOEN!

Do it yourself. Heb jij een foto waarvan je denkt: dat raden ze nooit… Dan willen wij ‘m hebben. Stuur ons jouw kiekjes naar:[email protected]. (Ja, leuk! Doen!) Zo geven we het stokje door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?
Sluiten