Lucette Mascini
Lucette Mascini Binnenland 29 apr 2015 / 11:17 uur

Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?

Het is woensmiddag, twaalf uur! We zitten alweer op de helft van de week én er staat een nieuwe Raad de Plaat voor je klaar. Om de middagbreak iets op te fleuren post Metro ook vandaag weer een Rotterdamse plaat van formaat op jouw beeldscherm. Doe jij al mee?

KENNIS VAN DE STAD

Ken je Rotterdam op je duimpje en troef jij je collega’s af met je kennis over de stad? Dan raad jij vast waar in de stad deze foto geschoten is? Laat het ons weten op onze facebookpagina! Morgenmiddag om twaalf uur lees je het antwoord op de site. En vind je een nieuwe plaat. Diegene die beschikt over de meeste kennis van de stad zetten we over een paar weken in het zonnetje met een interview en een presentje!

NIEUWE KANS

Veel mensen wisten waar de plaat van gisteren gemaakt werd: de tuin van het stadhuis! Negen Metro-lezers raadden het juiste antwoord, maar Timo Couweleers was de eerste!

Wie oh wie weet waar deze mooie tuin te vinden is?

Gepostet von Metro Rotterdam am Dienstag, 28. April 2015

ZELF DOEN!

Do it yourself. Heb jij een foto waarvan je denkt: dat raden ze nooit… Dan willen wij ‘m hebben. Stuur ons jouw kiekjes naar: [email protected]. (Ja, leuk! Doen!) Zo geven we het stokje door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?
Sluiten