Job Halkes
Job Halkes Binnenland 23 apr 2015 / 10:00 uur

Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?

Het is donderdagmiddag twaalf uur! Het weekend lonkt en er staat een nieuwe Raad de Plaat voor je klaar. Om de middagbreak iets op te fleuren post Metro ook vandaag weer een Rotterdamse plaat van formaat op jouw beeldscherm. Maar dit keer is het wel een bijzondere plaat, namelijk een strip van Martin Lodewijk. Doe jij al mee?

KENNIS VAN DE STAD

Ken je Rotterdam op je duimpje en troef jij je collega’s af met je kennis over de stad? Dan raad jij vast waar in de stad deze ‘foto’ geschoten is? Laat het ons weten op onze facebookpagina! Morgenmiddag om twaalf uur lees je het antwoord op de site. En vind je een nieuwe plaat. Diegene die beschikt over de meeste kennis van de stad zetten we over een paar weken in het zonnetje met een interview en een presentje!

NIEUWE KANS

De plaat van woensdag was erg lastig. Niemadn heeft het dan ook geraden, maar het is een foto van een gebouw aan het Hofplein.

Weten jullie het?

Gepostet von Metro Rotterdam am Mittwoch, 22. April 2015

ZELF DOEN!

Do it yourself. Heb jij een foto waarvan je denkt: dat raden ze nooit… Dan willen wij ‘m hebben. Stuur ons jouw kiekjes naar:[email protected]. (Ja, leuk! Doen!) Zo geven we het stokje door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?
Sluiten