Anne-Fleur Pel
Anne-Fleur Pel Binnenland 20 apr 2015 / 13:41 uur

Marco Borsato naast Lady Gaga in Amsterdam

Marco Borsato krijgt voor de tweede keer in zijn carrière een wassenbeeld bij Madame Tussauds in Amsterdam. Donderdag is hij zelf aanwezig bij de onthulling hiervan. De nieuwe ‘Marco’ komt naast Adele en Lady Gaga te staan.

Lees ook: Marco Borsato: van dunne snor tot zilveren jubileum

Het eerste beeld van Marco werd in 1997 gemaakt. Vorig jaar is de attractie uit het museum verwijderd, omdat de zanger er tegenwoordig echt niet meer op lijkt. Het aantal aanvragen voor een nieuw beeld van Marco was echter zo groot dat hij in de top 10 van meest aangevraagde beelden verscheen. De zanger viert dit jaar zijn zilveren jubileum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marco Borsato naast Lady Gaga in Amsterdam
Sluiten