D. van Aken
D. van Aken Binnenland 16 apr 2015 / 14:20 uur

Feyenoordfan rookt laatste sigaret voor De Kuip

De laatste wens van een doodzieke Feyenoordsupporter is donderdag in vervulling gegaan. Frenk van der Rassel (42) rookte zijn laatste sigaret bij De Kuip. Dat meldt RTV Rijnmond.

De Rotterdammer heeft endeldarmkanker en heeft nog een paar maanden te leven. Toen ambulancebroeders de man donderdagochtend naar een hospice brachten, vroegen ze of ze nog iets voor hem konden doen. "Voor de laatste keer een peukie roken voor het Maasgebouw, met mijn gezicht in de zon", was het antwoord.

Lees ook: Nog 2 dagen te leven: stel trouwt in ziekenhuis

De ambulance reed naar De Kuip en daar rookte Van der Rassel op zijn favoriete rookplek zijn laatste sigaretje. "Ik ben toch al bijna dood, dus dat roken maakt ook niet meer uit", vertelt hij vanaf een brancard aan de regionale omroep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feyenoordfan rookt laatste sigaret voor De Kuip
Sluiten