Jordy Kruse
Jordy Kruse Binnenland 23 mrt 2015 / 19:02 uur

‘Rotterdam CS populair onder fietsendieven’

De fietsenstalling bij Rotterdam Centraal is alles behalve veilig. Per dag worden er wel 5 tot 10 fietsen gestolen uit zowel het bewaakte als het onbewaakte deel. Dat zegt de Nederlandse Fietsersbond tegen RTV Rijnmond.

Lees ook: Treinreizigers testen stoelen op Rotterdam CS

In allebei de delen hangen camera’s, maar dat lijkt weinig te helpen. De exploitant van het bewaakte deel krijgt soms wel zeven meldingen per dag over fietsendiefstal. Overal hangen camera’s, maar of ze bekeken worden en door wie is niet duidelijk.

Als het gaat om de verantwoordelijkheid voor de fietsenstalling komen de NS en de gemeente Rotterdam er niet echt uit. De twee partijen wijzen vooral naar elkaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Rotterdam CS populair onder fietsendieven’
Sluiten