Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 31 mrt 2015 / 10:00 uur

Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?

Twaalf uur! Jullie weten wat dat betekent: telefoon aan de kant, beeldscherm op zwart en bammetjes op tafel. Plaatjes raden! Om de middagbreak iets op te fleuren post Metro dagelijks rond het middaguur een Rotterdamse plaat van formaat op jouw beeldscherm.

Zie ook: Maandagplaat

FOTOKENNIS

Ken je Rotterdam op je duimpje en troef jij je collega’s af met je kennis over de stad? Dan raad jij vast waar in de stad deze foto geschoten is? Laat het ons weten op onze facebookpagina! Morgenmiddag om twaalf uur lees je het antwoord op de site. En vind je een nieuwe plaat. Diegene die beschikt over de meeste fotokennis zetten we over een paar weken in het zonnetje met een interview en een presentje!

OP KOP

De zonnige plaat van maandag werd geraden door Facebooker Dominic Schijf. ,,Zo een beetje vanaf de Kop van Zuid met de Stieltjesstraat richting het Noordereiland denk ik," postte hij. En dat is helemaal correct.

Een nieuwe week, nieuwe kansen! Waar is dit?

Gepostet von Metro Rotterdam am Montag, 30. März 2015

ZELF DOEN!

Do it yourself. Heb jij een foto waarvan je denkt: dat raden ze nooit… Dan willen wij ‘m hebben. Stuur ons jouw kiekjes naar:[email protected]. Heel graag!
Zo geven we het stokje door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Raad de plaat: waar in Rotterdam is dit?
Sluiten