Jet Hesselink
Jet Hesselink Binnenland 4 mrt 2015 / 13:42 uur

Ook in Amsterdam koffie van Gordon

Gordon is goed op dreef, want binnenkort vestigt hij zijn tweede koffietentje. Hiervoor heeft hij zijn oog laten vallen op de P.C. Hooftstraat. De zaak komt waarschijnlijk aan het einde van de straat, vlakbij het Apollo Museumhotel. Ook is de presentator binnenkort van plan om nog een tweede locatie in Amsterdam te onthullen.

Eind juni opende hij zijn eerste koffietent ‘Blushing’ in zijn woonplaats Blaricum, waar volgens de presentator volop koffie wordt gehaald.

Ongezonde chaos

Zijn formule ‘healthy koffie- en theesalon met een low sugar’ beleid, lijkt inderdaad te werken, want de pagina op Facebook is erg populair. Gordon op zijn site: ,,Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland. Ik denk dat veel mensen er aan toe zijn om niet langer gevoerd te worden door massaproductie, maar dat juist een zaak als Blushing tot de verbeelding gaat spreken. We staan voor gezond, lekker, goede service en vooral eerlijk eten en drinken!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ook in Amsterdam koffie van Gordon
Sluiten