Jet Hesselink
Jet Hesselink Binnenland 22 mrt 2015 / 16:35 uur

Lange files rondom Schipholtunnel dit weekend

In de Schipholtunnel vonden dit weekend werkzaamheden plaats, die voor lange files hebben gezorgd. Ook het ongeluk op de A5 zondagmiddag kwam de doorstroming niet ten goede. Zowel op de A4 als op de A5 werden bestuurders gekweld door extra reistijd.

Lees ook: Extra reistijd door nieuw asfalt in Schipholtunnel

Rijkswaterstaat had de werkzaamheden wel aangekondigd en waarschuwde al voor extra reistijd. De werkzaamheden betroffen de vervanging van het asfalt en de detectielussen in enkele tunnelbuizen. Het nieuwe wegdek moet ervoor zorgen dat het verkeer dat er overheen rijdt ook de komende jaren veilig kan blijven doorstromen.

De tunnelbuis in de Schipholtunnel is in noordelijke richting nog afgesloten tot maandagochtend 05.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lange files rondom Schipholtunnel dit weekend
Sluiten