Metro
Metro Binnenland 23 mrt 2015 / 14:38 uur

Komend weekend weer files bij Schipholtunnel

De Schipholtunnel in de A4 gaat komend weekeinde in de richting Den Haag dicht. Rijkswaterstaat werkt in totaal drie weekeinden aan het vernieuwen van het asfalt en de detectielussen in het wegdek.

De werkzaamheden zijn afgelopen weekeinde begonnen met de afsluiting van de hoofdtunnelbuis vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam. Dat leidde tot grote verkeershinder. Op de A4 vanuit Den Haag stonden zaterdag en zondag lange rijen auto’s. Ook op omleidingsroute over de A5 liep het vast.

In het weekeinde van 27 tot en met 30 maart gaat de hoofdtunnelbuis Amsterdam/Utrecht richting Den Haag dicht. Een maand later is de parallelbuis Amsterdam/Utrecht richting Schiphol afgesloten. Rijkswaterstaat waarschuwt opnieuw voor ernstige verkeershinder in beide weekeinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Komend weekend weer files bij Schipholtunnel
Sluiten