Jet Hesselink
Jet Hesselink Binnenland 12 mrt 2015 / 15:36 uur

Jongens scoren hits met filmpje tegen bont

Drie jongens uit Amsterdam hebben een rapvideo gemaakt tegen bont. Hun video is al bijna vijfduizend keer bekeken en ze hebben het Jeugdjournaal er ook al mee gehaald.

Vacht

Het rap-trio bestaat uit de jongens Mingus, Berend en Daniël Lior. Ze hebben net als echte artiesten ook al een naam waaronder ze zingen, ‘The Boo Boyz’. De jongens van acht uit Oost vinden de aandacht van de media maar wat leuk. Ze willen met hun filmpje opkomen voor de dieren, want ze vinden het zielig dat ze gedood worden voor hun mooie vacht. ,,Eén ding vind ik niet zo fijn, dat de kraag van een zielig diertje blijkt te zijn”, wordt er dan ook gezongen in het het filmpje. De jongens zijn in het filmpje zelf ook te zien met een bontkraag, welke natuurlijk nep is.

Professionals

De vader van Daniël Lior is muziekproducer en de vader van Mingus cameraman. Hierdoor ziet de clip eruit alsof de Amsterdamse sterren echte professionals zijn. Hun klasgenootjes nemen de dans op de achtergrond voor hun rekening. De jongens hebben al plannen voor meer clips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongens scoren hits met filmpje tegen bont
Sluiten