Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Binnenland 25 feb 2015 / 13:31 uur

Verdachte schietpartij Dumasstraat aangehouden

Een arrestatieteam van de politie heeft gistermiddag een 28-jarige Rotterdammer aangehouden in een woning in Maassluis. Hij wordt ervan verdacht begin februari een 24-jarige man om het leven te hebben gebracht.

Lees ook: Dode bij schietpartij Rotterdam-Lombardijen

Buurtbewoners in Rotterdam-Lombardijen hoorden in de nacht van drie op vier februari enkele schoten. Het schietincident speelde zich af in de Dumasstraat. Kort daarna trof de politie in een voortuin in de Mussetstraat een zwaargewonde man aan. Het slachtoffer overleed kort daarna in het ziekenhuis.

Lees ook: Identiteit slachtoffer bekend gemaakt

Verdachte

Een 28-jarige verdachte werd gister aangehouden door het team Grootschalige Opsporing, dat onderzoek doet naar het misdrijf. De man zit vast voor verhoor. Eerder werd er al een 26-jarige Rotterdammer aangehouden, maar hij werd vrijsnel weer vrijgelaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verdachte schietpartij Dumasstraat aangehouden
Sluiten