Job Halkes
Job Halkes Binnenland 25 feb 2015

Toch weer storing Spijkenisserbrug

Ondanks de mededeling van Rijkswaterstaat dat de storingen aan de Spijkenisserbrug verholpen zouden zijn, ging het afgelopen nacht wederom mis. Zo’n twee uur lang kon de brug niet worden gebruikt. Monteurs hebben de storing verholpen.

Lees ook: Rijkswaterstaat test Spijkenisserbrug

Gisteren liet Rijkswaterstaat nog weten dat kapotte sensoren zo goed als zeker de oorzaak zijn van de vele storingen aan de brug. Door het vervangen van enkele onderdelen hoopte men dat een groot deel van de storingen zou zijn verholpen. De komende tijd worden ook de andere sensoren vervangen.

Lees ook: Sms-dienst voor storingen Spijkenisserbrug

De komende twee weken blijft Rijkswaterstaat nog wel alert. Zo zijn overdag monteurs, bedienaars en verkeersregelaars bij de brug aanwezig. Op die manier kunenn eventuele storinegn snel worden verholpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Toch weer storing Spijkenisserbrug
Sluiten