Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 19 feb 2015

Thomassentunnel dicht voor vrachtverkeer

De Burgemeester Thomassentunnel (N15) is donderdagochtend vroeg in de richting van Rotterdam afgesloten voor vrachtverkeer. Door een kapotte hoogtedetectiemeter moeten vrachtwagens omrijden, liet een woordvoerster van Rijkswaterstaat weten.

De reparatie van de detectiemeter duurt vermoedelijk enkele uren. Vrachtverkeer op de N15 kan route U20 via de Calandbrug volgen. Vrachtwagens die via de N57 rijden, kunnen gebruikmaken van route U12 over de N218.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Thomassentunnel dicht voor vrachtverkeer
Sluiten