Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Binnenland 25 feb 2015 / 14:13 uur

Slapende man opgeschrikt door politie Zwijndrecht

Een slapende man werd vanochtend ruw uit zijn slaap gewekt door de politie die zijn woning aan de Petuniastraat in Zwijndrecht binnenviel. Zijn familie maakte zich zorgen over hem en hadden de hulpdiensten ingeschakeld.

De man lag rond kwart voor twaalf ’s ochtendste slapen toen de politie en brandweer ineens in zijn kamer stonden. Zij waren gebeld door familie van de man, die hem al een paar uur telefonisch niet te pakken kreeg.

Balkon

De politie leek het beter om niet via de voordeur maar om via het balkon de woning binnen te gaan. Daarom werd de ladderwagen van de Zwijndrechtse brandweer opgeroepen. Via het balkon werd een ruit ingeslagen, waarna de politie naar binnen kon.

Slapen

Toen de hulpdiensten de slaapkamer van de man in kwamen, bleek dat er niets aan de hand was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slapende man opgeschrikt door politie Zwijndrecht
Sluiten