Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Binnenland 18 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Rijkswaterstaat test Spijkenisserbrug

Rijkswaterstaat gaat in de nacht van morgen op overmorgen testen uitvoeren op de Spijkenisserbrug. De overgang is daarom van tien uur ’s avonds tot vijf uur ’s ochtends gesloten voor verkeer. De brug gaf in de afgelopen drie weken zes keer een storing.

Lees ook: Opnieuw storing bij Spijkenisserbrug

Het wegverkeer dat gebruik maakt van de brug wordt omgeleid via de Botlektunnel en de Hartelbrug. Laatst genoemde blijft de hel nacht gesloten voor schepen, zodat de regio bereikbaar blijft voor hulpdiensten.

Service

Om de gebruikers van de brug te informeren over de testen is Rijkswaterstaat naast twitterberichten ook een speciale sms-service gestart. Personen kunnen zich daarvoor aanmelden. Bij storingen of andere belangrijke zaken omtrent de brug krijgen zij dan een sms.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Rijkswaterstaat test Spijkenisserbrug
Sluiten