Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Binnenland 25 feb 2015 / 14:10 uur

Politie verspreidt regels rond duel in Italiaans

De politie heeft in samenwerking met de gemeente van Rotterdam en het Openbaar Ministerie besloten om de regels rondom de wedstrijd Feyenoord – AS Roma in het Italiaans te verspreiden. Hiermee hopen ze de wedstrijd van morgenavond in goede banen te lijden.

Lees ook: Deel kroegen Oude Haven toch open

In het bericht op de website van de politie is te lezen dat alle Italiaanse supporters welkom zijn, maar dat er wel regels gelden waaraan ze zich moeten houden.

Noodbevel

Ook is er een noodbevel van de burgemeester opgesteld. Dat geeft de politie de mogelijkheid om snel te handelen en om eventuele vervelende supporters de stad uit te begeleiden. Als de situatie er om vraagt, wordt dit bevel ingezet.

Lees ook: Ondernemers in Rotterdam vrezen rellende Roma-fans

Vervoer

De Italiaanse supporters worden morgen in de stad verwacht. Zij worden per trein vanuit Amsterdam vervoerd naar het Centraal Station. Vanuit daar worden ze doorverwezen naar de Oude Haven, waar pendelbussen klaar staan richting de Kuip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie verspreidt regels rond duel in Italiaans
Sluiten