Robyn van Gorsel
Robyn van Gorsel Binnenland 26 feb 2015 / 14:41 uur

Politie lost schot na achtervolging Zaagmolenstraat

Een wilde achtervolging van een 24-jarige man in een gestolen auto is vanmiddag geindigd op de Zaagmolenstraat in Rotterdam-Noord. De verdachte had een auto meegenomen van het politieterrein. Bij de arrestatie van de man werden schoten gelost.

De politie achtervolgde de bestuurder van de auto nadat hij deze had gestolen aan de Veilingweg. Een politieauto werd daarbij total loss gereden. Hij werd uiteindelijk klemgereden op de Zaagmolenstraat. De bestuurder van de auto werd door agenten met getrokken pistool uiteindelijk uit zijn auto gepraat en vervolgens aangehouden.

De omgeving is afgezet voor onderzoek. De politieauto die zwaar beschadigd raakte is weggesleept.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie lost schot na achtervolging Zaagmolenstraat
Sluiten