Metro
Metro Binnenland 16 feb 2015 / 09:59 uur

Liefdesbrieven op Amsterdam Centraal

Op Valentijnsdag, 14 februari, kunnen reizigers gratis een liefdesbrief of romantisch verhaal laten maken. NS werkt op de dag van de liefde samen met de schrijvers van Story Terrace. Zij zetten hun schrijftalent in om de romances van anderen vast te leggen of in vervulling te laten gaan.

Wie wil kan zich een kwartier lang laten interviewen over een romantische gebeurtenis of de liefde van zijn of haar leven. De schrijvers verwerken dat vervolgens tot een liefdesverhaal. Helemaal op de verliefde toer gaan kan ook. Wie wil kan een liefdesbrief op bestelling laten schrijven. De brief wordt daarna anoniem online gezet en aan de stille liefde verstuurd.

De schrijvers zitten naast de piano in de centrale hal van het station.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Liefdesbrieven op Amsterdam Centraal
Sluiten