Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 27 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

‘AS Roma groet Rotterdam! Missie geslaagd’

De AS Roma-selectie is na het duel van gisteravond in De Kuip tegen Feyenoord weer onderweg naar huis. Voor het team vanmiddag bij de Rotterdamse luchthaven de lucht in ging maakte zij nog wel een spelersfoto in het gangpad van het toestel.

Gegroet

Door wie de foto is genomen is niet duidelijk, de boodschap laat echter geen ruimte voor onduidelijkheid. ‘AS Roma groet Rotterdam! Missie geslaagd. We keren nu terug naar de hoofdstad,’ staat eronder geschreven.

En zo komt er aan een rumoerige week een einde.

Lees ook: ‘Drukke, beheersbare dag in Rotterdam’

Lees ook: Europese droom van Feyenoord ten einde

Gisteravond spatte de Europese droom voor Feyenoord uiteen. Met een goede uitgangspositie moest de club uit Rotterdam-Zuid in eigen huis het onderspit delven. De Romeinen waren met 1-2 te sterk voor de Rotterdammers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘AS Roma groet Rotterdam! Missie geslaagd’
Sluiten