Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 24 feb 2015

Aangereden vrouw Maasboulevard overleden

De 28-jarige Haagse vrouw die zondagmorgen vroeg op de Maasboulevard in Rotterdam werd aangereden is overleden. Zij bezweek maandagavond in een ziekenhuis aan haar verwondingen, meldde de politie dinsdag.

De vrouw stak ter hoogte van de Willemsbrug op het zebrapad de weg over toen zij werd aangereden. De automobilist bekommerde zich niet om het slachtoffer en reed door. De man meldde zich zondagavond op het politiebureau en zit sindsdien vast. Op aanwijzingen van de verdachte is ook de auto teruggevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Aangereden vrouw Maasboulevard overleden
Sluiten