Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 21 mrt 2021 / 18:52 uur

Hond valt meisje en man aan in huis in Terneuzen, meerdere kinderen geëvacueerd

Een meisje en een man zijn vanmiddag gewond geraakt door aan aanval van een hond. Voor het meisje moest een traumahelikopter worden opgeroepen. De hond viel de twee aan in een huis in het Zeeuwse Terneuzen.

Zowel de man als het meisje moesten naar het ziekenhuis worden gebracht, meldt de politie. Anderen aanwezigen in het huis zijn geëvacueerd.

Het bijtincident gebeurde vanmiddag rond 15.45 uur in een huis aan de Anjerstraat in de Zeeuwse plaats. Het meisje, dat rond de 12 jaar oud zou zijn, raakte ernstig gewond. Hoe de man eraan toe is, is nog niet bekend.

Meer jonge kinderen

Volgens de politie was de hond na de aanval nog in de woning, terwijl er op de bovenste verdieping nog meer jonge kinderen aanwezig waren. Zij zijn met behulp van een ladder uit de woning gered. Nadat iedereen geëvacueerd was, hebben hondengeleiders van de politie het dier uit het huis gehaald en afgevoerd.

Waarom de hond aanviel en wat er met het dier gaat gebeuren is nog niet duidelijk. De politie is een onderzoek gestart om te achterhalen wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. De hond zou bij het huishouden horen.

Vluchtende inbreker denkt politie te slim af te zijn, maar bestelt taxi waar twee agenten inzitten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Hond valt meisje en man aan in huis in Terneuzen, meerdere kinderen geëvacueerd
Sluiten