Metro
Metro Nieuws 11 jul 2020 / 13:21 uur

Auto te water, bestuurder klimt op dak en neemt lachgas

Als je auto te water raakt, is dat heel erg schrikken. De bestuurder van een auto in Den Haag reageerde echter wel heel bijzonder toen zijn auto in het water aan de Calandkade terechtkwam: hij greep een tank met lachgas die hij bij zich had en nam op het dak van zijn auto een paar ballonnetjes.

Lachgas

Op Twitter circuleert een filmpje van het moment. Volgens De Telegraaf werd de man nadat hij uit het water kwam onderzocht en daarna aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De auto van de man is ook onderzocht. Er zaten geen andere passagiers in de auto; wel werd er nog een tank lachgas gevonden.

Juridisch

Op social media buitelen de reacties over elkaar heen. Opvallend is dat veel mensen denken dat de man om juridische redenen direct naar zijn lachgastank greep. Zo zou niet bewezen kunnen worden dat de man voorafgaand aan het ongeluk al lachgas had genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto te water, bestuurder klimt op dak en neemt lachgas
Sluiten