Metro
Metro Nieuws 13 mei 2020 / 11:16 uur

Vrouw schiet op medewerkers McDonald’s

Een vrouw heeft een aantal medewerkers van een McDonald’s in het Amerikaanse Oklahoma City neergeschoten. De reden? Ze mocht haar maaltijd niet rustig in het zitgedeelte opeten vanwege de coronamaatregelen.

De 32-jarige Gloricia Woody liep volgens de Daily Mail omstreeks half zeven ‘ s avonds het restaurant binnen toen de medewerkers haar vertelden dat de eetzaal om veiligheidsredenen gesloten was. Ze vroegen de  vrouw te vertrekken waarop deze weigerde. Daarop volgde een fikse woordenwisseling tussen de verdachte en een medewerker van de Mc Donald’s.

Vier gewonden

„De verdachte werd naar buiten gezet maar kwam daarna weer binnen met een pistool en vuurde ongeveer drie schoten af in het restaurant”, wist politiecommandant Larry Withrow te vertellen. Eén medewerker werd in de arm geschoten, een andere werd in de nek- en schouderrergio geraakt. Een derde kreeg kogelscherven in zijn zij. De werknemer die tijdens de woordenwisseling met de vrouw vocht, liep een hoofdletsel op.

De verwondingen van de vier werknemers, allemaal tussen de zestien en achttien jaar oud, waren gelukkig niet levensbedreigend. De slachtoffers met schotwonden zijn inmiddels in het ziekenhuis behandeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw schiet op medewerkers McDonald’s
Sluiten